ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ  ΠΟΝΤΙΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η "Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων" ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα τα Τρίκαλα.

Κύριο σκοπό έχει την τόνωση του προσφυγικού στοιχείου της περιοχής και την προβολή του πολιτισμού των Ελλήνων της Ανατολής, Ποντίων, Μικρασιατών και Θρακιωτών.

Διοργανώνει και συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις ανά την επικράτεια με κορυφαία την εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου κάθε Μάϊο στα Τρίκαλα και συνεργάζεται σταθερά με συλλόγους και φορείς από όλη την Ελλάδα.

Διατηρεί τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Πόντου, της Μικράς Ασίας και της Θράκης.

Διεύθυνση γραφείων: Καλαμπάκας 28, Τρίκαλα, Τ.Κ. 421 00

Τηλέφωνο και fax : 24310 74588

email : pontiakostrikalon@yahoo.gr

Προσθήκη στα αγαπημένα εμένα Στείλτε ένα e-mail

ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Δημιουργία θέματοςΔημιουργία θέματος | Για την λίστα

Δημοσιεύτηκε απόΚείμενο

efxeinostrikala Για αποστολή μηνύματος
ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
1440 μέρες πριν 18.06.2008 23:29:09 Παράθεση('1430228','1430228','6','977')">Έκθεση spam

Καλωσορίσατε στον διαδικτυακό τόπο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών Νομού Τρικάλων. Ευχόμαστε να είχατε μια ευχάριστη περιήγηση. Εδώ μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας και να δημιουργήσετε δημόσιες συζητήσεις.

---
ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ pontiakostrikalon@yahoo.gr

Σχόλια: 6 Εμφανίσεις: 3809

kyriakos
1433 μέρες πριν 26.06.2008 07:05:05 Παράθεση('1430228','88','6','986')">Έκθεση spam

Έχοντας μόλις επισκεφθεί την ιστοσελίδα του σωματείου, σπεύδω να συγχαρώ την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων για την ποιοτική, κοινωφελή και εθνωφελή δράση του. Είναι παρήγορο να πληροφορείσαι για τη λειτουργία υγιών προσφυγικών, και δη ποντιακών, σωματείων σε περιοχές μάλιστα που δεν είναι ταυτισμένες στη συνείδηση του Νεοέλλληνα με την ύπαρξη και ενεργό δράση προσφυγικού στοιχείου. Η συμβίωση και η συνεργασία γηγενών και προσφύγων, η μεταλαμπάδευση των ηθών και αξιών του ελληνισμού στις επόμενες γενιές είναι ή πρέπει να είναι τα ζητούμενα για όλους μας.
Συγχαρητήρια

thalassa-karadeniz Για αποστολή μηνύματος
Thalassa Karadeniz
Πληρωμένος λογαρισμός Πληρωμένος λογαρισμός
1378 μέρες πριν 19.08.2008 19:22:01 Παράθεση('1430228','1371783','6','1006')">Έκθεση spam

Συγχαρητήρια για την προσεγμένη παρουσίαση της Ευξείνου Λέσχης Τρικάλων και των δραστηριοτήτων της. Η διαδυκτιακή της παρουσία είναι το ίδιο αξιόλογη και ποιοτική με την την αντίστοιχη πολιτιστική και κοινωνική της παρέμβαση. Καλή και δημιουργική συνέχεια!

---
»Η μαυρο-θάλασσα υγρόν, κι ο βυθόν δίχως χώμαν,

»εκεί ταφίν ‘κι ανοίγεται, μνήμαν ‘κι στερεούται,

»εκεί κερί ‘κι άφκεται, θυμίαμαν ‘κι καίει

»μνημόσυνον ‘κι γίνεται, και σταυρόν ‘κι καρφούται…

Ο ΑΕΤΟΣ
Thalassa-Karadeniz

Anonymous
1353 μέρες πριν 13.09.2008 21:16:19 Παράθεση('1430228','1541632','6','1015')">Έκθεση spam

Όταν βλέπω τέτοιες προσπάθειες και δουλειές, δεν γίνεται να σιωπήσω...
Όμως βιάζομαι να "χειροκροτήσω" για να υπάρξει ένας επιπλέον (τόσο δα!) λόγος, για να συνεχίσετε!
Είστε απαραίτητοι... Και το γνωρίζετε αυτό.
Μην μας αφήνετε σε ησυχία! Να μας θυμίζετε! Να δημιουργείτε ακούραστα, έτσι υπέροχα όπως μόνο εσείς μπορείτε.
Με χορό γλεντάμε, με χορό πολεμάμε και με χορό θρηνούμε...
Έτσι είναι οι αυθεντικοί Έλληνες κι εσείς είστε η Αναπαράσταση και η επιβεβαίωση αυτής της αλήθειας.
Συγχαρητήρια δεν θα πω... Θα πω όμως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου.
Ευχαριστώ που υπάρχετε!
Ευχαριστώ για την δράση σας!
Ευχαριστώ για την αγάπη και το μεράκι σας γι αυτό που κάνετε!
Να είστε πάντα καλά.... και.... ΠΑΡΩΝ!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΑΡΓΥΡΗ
Συγχαρητήρια για την σημερινή σας παρουσία !
1352 μέρες πριν 14.09.2008 12:20:28 Παράθεση('1430228','88','6','1016')">Έκθεση spam

Θέλω να συγχαρώ την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών Ν. Τρικάλων για την σημερινή παρουσία της στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου (14/09/08) , και ιδιαίτερα την ομιλήτρια Κυρία Σιδηροπούλου που με την συγκινητική ομιλία της λάμπρυνε την εκδήλωση που έγινε στη μνήμη των σφαγιασθέντων Μικρασιατών.Σας εύχομαι "καλή συνέχεια στο έργο σας".

toula1 Για αποστολή μηνύματος
αρχοντουλα προυσαλη

1096 μέρες πριν 28.05.2009 14:01:14 Παράθεση('1430228','4132051','6','1208')">Έκθεση spam

θερμα συγχαρητηρια για την προσπαθεια σας. ειναι η πρωτη φορα που επισκεπτομαι την ιστοσελιδα σας και βλεπω οτι το εργο σας ειναι αξιολογο. θα μου αρεσε να υπηρχαν πληροφοριες ή καποιο αρχειο μαρτυριων. και αν μου επιτρεπεται μια παρατηρηση , το πολυ χρωμα στην ιστοσελιδα μπερδευει το ματι του αναγνωστη και γινεται κουραστικο. :)

ευχαριστω

αρχοντουλα προυσαλη

απογ.προσφυγα απο το νεοχωρι  νικομηδειας

κατοικος τρικαλων

petros n.m.
929 μέρες πριν 11.11.2009 23:40:36 Παράθεση('1430228','88','6','1322')">Έκθεση spam

Είμαι Πόντιος και μενα ομάτ είμαι αισιόδοξος για τι φυλή μας είμαστε θα έλεγα από τους τελευταίους ΕΛΛΗΝΕΣ που είμαστε περήφανοι για τις ρίζες μας. Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι υπάρχουν και στα Τρίκαλα τεμέτερων.

Όνομα Κωδικός
προχωρημένο... ( / Εγγραφή )

Θέμα

Στο κείμενο μπορείτε να χρησιμοποιείτε Wiki ή HTML tags.

Ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες
Κατάχρηση | Φιλοξενείται από LivePage | | © Kolobok smiles, Aiwan